Menukaart

Voorgerechten

Assortiment van kleine gebakken pistoletjes, met roomboter, kruidenboter, aioli en tapenade
€5,95

Cocktail van rivierkreeftstaartjes met zachte cocktailsaus
€13,95

Carpaccio van de ossenhaas met bacon, kappertjesmayonaise, Parmigiano Reggiano, pijnboompitten en croutons
€14,75

Dun gesneden Ardennerham, geserveerd met galiameloen en een Ardense rode uienkonfijt
€12,95

Licht gerookte Schotse zalm, gevuld met een klassieke garnalencocktail
€14,95

Salades

Salade met krokant gebakken kippenhaasjes, hazelnoten en teriyakisaus
€12,50

Salade met gerookte paling, zalm, brie en noten
€14,95

Soepen

Tomaten- en gegrilde paprikasoep met pasta
€7,50

Soep van het moment
€7,95

Uiensoep van de chef met een kaascrouton
€7,95

Warme voorgerechten

Scampi’s gebakken met knoflooksaus in een licht pikante saus
€15,50

Mosselen en scampi’s gegratineerd met kruidenboter en Parmezaanse kaas
€14,75

Gebakken kikkerbilletjes op een bedje van gewokte groenten, begeleid met een kerriesaus
€19,95

Zalmquiche uit de oven, met zeewiersalade en een mosterd-dilledressing
€12,95

Hoofdgerechten - Vlees

Mixed grill van varkenshaas, ossenhaas, kalfsoester, drumstick, sparerib, schnitzel en bacon met champignon- en pepersaus
€32,50

Filet mignon, het beste stukje van de ossenhaas, met een oesterzwam-madeirasaus
200 gr €25,95
300 gr €29,95

Black Angus runderbiefstuk met kruidenboter en saus naar keuze
250 gr €25,95

Varkenshaas, gemarineerd en omwikkeld met Coburger ham, begeleid met champignonroomsaus
€23,95

Saté van varkenshaas met satésaus en krokante ui
€21,95

Ambachtelijk rundstoofvleespotje
€23,95

Spareribs met knoflook- en chilisaus
€24,95

Kip cordon bleu met een gegrilde paprikasaus en Parmigiano
€21,50

Sous-vide, langzaam gegaard oerhammetje, supermals geserveerd met een mosterdsaus
€22,95

Kalfsoester gevuld met gerookte zalm, getrancheerd en begeleid met een tuinkruidensaus
€26,75

T-bonesteak met kruidenboter en saus naar keuze
500 gr €49,95

Saus naar keuze

Champignonroomsaus, pepersaus, oesterzwam-madeirasaus, gegrilde paprikasaus, satésaus, zigeunersaus, remouladesaus, kerriesaus, mosterdsaus, whiskeysauce, BBQ-saus.
Extra gebakken champignons en uitjes
€3,50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites, aardappelgarnituur, warme groenten, salade en mayonaise.

Schnitzelkaart - 250 gr

Schnitzel met champignonroomsaus
€19,95

Schnitzel met peperroomsaus
€19,95

Paprika schnitzel met gegrilde paprikasaus
€19,95

Zigeunerschnitzel met zigeunersaus
€19,95

Schnitzel De Heeren van Heukelom met gewokte groenten, champignons en spek, gegratineerd met kaas en geserveerd met champignonsaus
€22,50

Holsteiner schnitzel met gebakken champignons, ui, spek, spiegelei, ansjovis en kappertjes
€22,50

Schnitzel Forestière met gebakken champignons, ui en spek, geserveerd met madeirasaus
€21,95

Indische schnitzel met taugé, komkommer, ei, satésaus, krokante ui en kroepoek
€22,50

Hoofdgerechten vis

Op de huid gebakken zeebaars met gewokte groenten, gegrilde tomaat en Provençaalse saus
€25,95

Zalmfilet uit de oven met een salsa topping, gegratineerd
€25,95

Dutch classic fried fish: lekkerbekjes, gebakken vis met remouladesaus
€19,95

Vegetarische gerechten

Pasta met verse gewokte groenten, roomsaus en Parmigiano Reggiano
€19,50

Groentenschotel à la minute bereid met verse groenten
€19,50

Vadouvan gekruide couscous met teriyaki-gemarineerde tempeh shaslick, een heerlijke vegan combinatie uit de Marokkaanse en Japanse keuken
€22,50

Vegetarische gerechten

Pasta met verse gewokte groenten, roomsaus en Parmigiano Reggiano
€19,50

Groentenschotel à la minute bereid met verse groenten
€19,50

Vadouvan gekruide couscous met teriyaki-gemarineerde tempeh shaslick, een heerlijke vegan combinatie uit de Marokkaanse en Japanse keuken
€22,50

Dessertkaart

Crème brûlée, Engelse room afgebrand met suiker
€8,95

Dame blanche, vanilleroomijs met gesmolten chocolade
€8,95

Mont Blanc, vanilleroomijs met advocaat en chocolade
€9,95

Tiramisu, klassiek Italiaans dessert met een dikke laag mascarpone
€10,50

Sorbet trio van mango, frambozen en citroen sorbetijs
€11,50

Decadent karamel, vanilleroomijs met karamelsaus en fudge
€10,95

Bastogne parfait, met Bastogne koekjes, fudge, karamelsaus en chocolade
€11,50

Hans en Grietje dessert: feestelijk dessert van snoepjes, koekjes, chocolade en marshmallow roomijs
€11,50

Pink Dulce de Leche: ambachtelijk Dulce de Leche roomijs in een dikke laag krokante roze chocolade met pistache en aardbeicrunch
€11,50

Blackberry Cheesecake: gebakken cheesecake op basis van crème fraîche met een bodem van boterkoek, afgegoten met een cassisgelei, geserveerd met vanille roomijs
€12,95

Crispy red fruit ijsdessert: rood fruit roomijs met een knapperige omhulling van witte chocolade en bosvruchten
€12,50

Chocolate vanilleroomijs: Vanille roomijs omhuld met een dikke laag chocolade en crispy nootjes
€12,50

Dessert van de chef
€12,95

 

de beste gerechten
Heerlijk eten in een uitstekende ambiance

en u een hoogstaande service bieden als team.

uitgeroepen tot leukste restaurant
Wij zijn trots en onze gasten erg dankbaar voor onze awards en waardering

Wij als De Heeren van Heukelom doen onze uiterste best voor een goed product.

Daar rijdT u toch ook een blokje voor om
Restaurant De Heeren van Heukelom.

Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor het vieren van besloten feestjes of partijtjes maar ook koffietafels, bijeenkomsten.