Koude voorgerechten
Mandje stokbrood met roomboter, kruidenboter en tapenade. 3,95
Carpaccio van de ossenhaas, met bacon, pesto, notenmix,
Parmigiano Reggiano, frisse salade en croutons. 10,75
Salade met Gravad lachs en een mosterd dille dressing. 9,95
Combinatie van hertenham en fazantpate
met appel, pruimen chutney. 10,50
Vegetarische salade met warme geitenkaas en honing. 8,50
*Bent u vegetarisch of heeft u een speciaal dieet, vraag naar onze mogelijkheden.
*Bij al onze voorgerechten serveren wij een mandje stokbrood met kruidenboter en roomboter.
Soepen
Minestrone soep. 5,95
Uien soep met spekjes geserveerd met een kaas crouton. 6,50
Warme voorgerechten
Scampi’s, gebakken met knoflook, afgeblust in een pikante saus. 12,95
Mosselen gegratineerd met kruidenboter en parmezaanse kaas. 9,50
Bourgondische wild pasteitjes. 9,95
*Bent u vegetarisch of heeft u een speciaal dieet, vraag naar onze mogelijkheden.
*Bij al onze voorgerechten serveren wij een mandje stokbrood met kruidenboter en roomboter.
Hoofdgerechten vlees
Mixed grill, gegrilde vlees combinatie van varkenshaas, ossenhaas,
kalfs entrecôte, spare ribs, schnitzel en bacon.
begeleid met jagersaus en pepersaus. 24,95
Filet Mignon, op een bedje van champignons,
begeleid met een Madeira saus.
270 gram 24,95
Black Angusrunderbiefstuk met kruidenboter en saus naar keuze. 250 gram: 19,50
Varkenshaas gevuld met gebakken groenten, gegratineerd met kaas en begeleid met Provençaalse saus.
Wiener schnitzel, gepaneerde varkensfilet met saus naar keuze. 16,95
Saté spies, van het beste stukje varkenshaas, gemarineerd en gegrild
met een heerlijke licht pikante saté saus. 17,95
Zwijnshaas filet met truffelsaus geserveerd met een stampotje. 18,50
Grootmoeders Hertenstoof geserveerd met een stampotje. 19,50
*Saus naar keuze:
jagersaus, Provençaalse saus, pepersaus, satesaus en Madeira saus.
*Extra gebakken champignons. 2,50
*Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met frites, gebakken aardappelen, warme groenten, salade, mayonaise en appelmoes.
Hoofdgerechten vis
Zalmfilet in de oven gegratineerd met een romige kruiden creme. 19,50
Victoriabaars geserveerd met een vis saus. 18,50
Pasta met zalm en scampi’s in witte wijn roomsaus. 19,95
*Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met frites, gebakken aardappelen, warme groenten, salade, mayonaise en appelmoes.
Vegetarisch gerecht
Pastaschotel met gewokte groenten, en roomsaus af gegarneerd met Parmigiano Reggiano. 16,95
Groenteschotel uit de oven gegratineerd met Parmigiano Reggiano. 16,95
Pasta Napolitana met Parmigiano Reggiano. 16,95
*Al onze vegetarische gerechten worden geserveerd met warme groenten en salade
Dessert
Sorbet trio van mango, citroen en framboos. 6,95
Crème brûlée, engelse room bedekt met een laagje gebrande suiker. 6,95
Dessert van de chef. 8,50
Luikse wafel met vanille ijs en warme kersen. 8,95
Dame blanche, vanilleroomijs met vers gesmolten pure chocolade. 6,50
Decadent Karamel, vanille roomijs met onze huisgemaakte karamelsaus
en fudge. 6,95
Warme brownie geserveerd met dulce de leche roomijs. 8,95
*Wij kunnen u tevens een heerlijke port of dessertwijn aanbevelen bij een van onze desserts.
*Bij al onze desserts serveren wij slagroom
Kindermenu 12,95
Soep
en kruidenboter.
Hoofdgerechten:
Pannenkoek met verschillende soorten stroop en poedersuiker.
Nagerecht: