De_Heeren_van_Heukelom_logo
De Heeren van Heukelom

Samen met ons team van zeer gemotiveerde medewerkers staan we met veel plezier voor u klaar om uw uitje, diner, koffietafel of feestje tot in de puntjes te verzorgen. Voor onze dranken en gerechten zijn wij dagelijks opzoek naar de beste producten van de hoogste kwaliteit. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met de vele streekproducten uit de regio en de wensen van onze gasten.

Recent hebben wij weer een nieuwe diner kaart ingevoerd en een nieuwe website die weer helemaal voldoet aan de hoge eisen in 2016. Daarnaast staan wij ten alle tijden open voor ideeën van onze gasten maar ook kritiek gaan wij zeker niet uit de weg.

Bent u een van onze vaste gasten en ziet u uw favoriete gerecht niet meer op onze diner kaart staan geen probleem geef dit aan bij het maken van uw reservering wij zorgen dan dat wij dit gerecht voor u in huis hebben.

Wilt u een keer iets anders dineren of heeft u een speciaal dieet( denk hierbij aan Eiwit, Lactose, Gluten of Zoutarm dieet) ook dit kunt u van te voren aan ons doorgeven bij het maken van uw reservering . Wij zullen dan zorg dragen dat wij deze gerechten voor u kunnen serveren.

Wij proberen steeds meer in te spelen op de speciale dieet wensen van onze gasten, zo kunt u bij ons gewoon binnenlopen met een gluten dieet , Glutenvrije pasta en brood hebben wij altijd op voorraad. U kiest u eigen gerecht en onze koks zullen dit zo voor u aanpassen .

Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor het vieren van besloten feestjes of partijtjes maar ook koffietafels, bijeenkomsten, etc. een offerte van De Heeren van Heukelom is altijd persoonlijk en volledig op maat. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek om dit samen met u onder het genot van een kopje koffie of thee te bespreken.

Namens De Heeren van Heukelom en medewerkers heten wij u van harte welkom in ons restaurant en wensen wij u alvast smakelijk toe.